Mountainview Research

Wij gaan voor jou aan de slag

Het team

Wij gaan voor jou aan de slag!

Anke Bergmans

De ‘waarom-fase’ ben ik eigenlijk nooit ontgroeid
Ik ben dol op cijfers en statistieken, maar ook op het observeren van mensen en luisteren naar hoe ze over onderwerpen praten. En laat dat nou net zijn wat ik al sinds 2008 mag doen als marktonderzoeker. Met mijn brede blik vind ik (bijna) alles interessant en ben ik vooral benieuwd naar de drijfveren achter de keuzes die mensen maken.

Het leukste van mijn vak
Dat vind ik het naar binnen brengen van de stem van de klant of burger. Ik haal veel energie uit de eye-openers die mijn opdrachtgevers krijgen. Of juist de bevestiging die ze krijgen dat ze er met hun onderbuikgevoel niet zo ver naast zaten.

Mijn beste duurzame keuze ooit
Mijn beste duurzame keuze ooit is de aanschaf van het boek De verborgen impact van Babette Porcelijn. De combinatie van gedegen onderzoek en treffende visualisaties maakte voor mij exact inzichtelijk waar ik aan moet werken om mijn footprint te verkleinen. Het boek heeft me op veel manieren in actie gekregen om betere keuzes te maken.

anke@mountainviewresearch.nl
tel: 0612059614
Volg mij op LinkedIn

Angélique Doorakkers

Nieuwe werknemer

Dol op data
Mijn kracht ligt in het analyseren en interpreteren van data en deze om te zetten naar conclusies. Ik raak enthousiast van het opstellen van onderzoeksmodellen en het draaien van complexe analyses. Ook vind ik de ‘waarom’ achter de keuzes die mensen maken erg interessant.

Het leukste van mijn vak
Dat vind ik een weg vinden tussen de bergen verzamelde data om er conclusies uit te kunnen halen. Ik krijg er energie van om de rode draad te vinden en tot soms verrassende of voorspelde conclusies te komen. Ook vind ik het belangrijk dat ik met mijn werk en expertise een positieve bijdrage lever aan de maatschappij. Bij Mountainview Research kan ik mijn passie voor onderzoek, maatschappij en klimaat goed combineren.

Mijn beste duurzame keuze ooit
Mijn beste duurzame keuze ooit is het bekijken van alle klimaat gerelateerde documentaires op Netflix, zoals GMO OMG, Seaspiracy en A Plastic Ocean. Door deze documentaires ben ik zelf duurzamer gaan leven en denk ik vaak na over de impact van mijn levensstijl en keuzes.

angelique@mountainviewresearch.nl
tel: 06-38956170
Volg mij op LinkedIn